Uutiset

Hämähäkkimies kerännyt avausviikollaan jo yli 100.000 katsojaa

 

(5.7.2002)


Spider-Man – Hämähäkkimies on avausviikollaan kerännyt jo ennätykselliset 100.000 katsojaa. Tulos on vuoden paras viikkotulos, lyöden mm. toukokuussa ensi-iltaan tulleen Star Wars: Episodi 2:n avausviikon tuloksen.

Ennätyksiä ympäri maailmaa lyönyt elokuva Spider-Man – Hämähäkkimies, nimiroolissa Tobey Maquire, sai Suomen ensi-iltansa viime viikonloppuna 54 kopiolla 45 paikkakunnalla. Elokuva keräsi kolmen (3) päivän aikana ennätykselliset 57.804 katsojaa. Tulos on Suomen kaikkien aikojen suurin kesälomakauden aikana tehty elokuva-avaus.

Yhdysvalloissa 3. toukokuuta ensi-iltansa saanut Spider-Man on jo tehnyt elokuvahistoriaa: elokuvan ensi-iltaviikonloppu oli USAn kaikkien aikojen paras avaustulos. Spider-Man on lisäksi nopeimmin kuin mikään muu elokuva koskaan saavuttanut 350 miljoonan dollarin tuoton.

Spider-Man on Columbia TriStarin kaikkien aikojen suurin elokuva, ja jatko-osa on jo suunnitteilla: Tobey Maguire on hiljattain allekirjoittanut sopimuksen seuraavaan Spider-Man –elokuvaan, jonka ohjaa Sam Raimi. Spider-Man II:n ensi-ilta on kesällä 2004.

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu