Uutiset

Hämähäkkimies palaa valkokankaalle!

 

(1.4.2003)

Spider-man 2 elokuvan kuvaukset alkavat 12.4.2003.

Sam Raimi kokoontuu 12. huhtikuuta yhteen Spider-man -elokuvan tähtien; Tobey Maguire, Kirsten Dunst ja James Francon kanssa New Yorkissa aloittaakseen Spider-manin jatko-osan kuvaukset. Näyttelijä Alfred Molina (mm. Frida) on lisäys näyttelijäkaartiin ja hänet nähdään Hämähäkkimiehen uutena vihollisena nimeltään Dock Ock.

Sam Raimi vastaa myös suuren katsoja- ja kriitikkomenestyksen saaneen Spider-manin jatko-osan ohjauksesta. Spider-man houkutteli Suomessa yli 270 000 katsojaa elokuvateattereihin.

Tobey Maguire näyttelee jälleen kerran rauhallista Peter Parkeria, joka elää kaksoiselämää collegeopiskelijana ja yliluonnollisena ja coolina supersankarina.

Hämähäkkimiehen uusin seikkailu on entistä kiivaampi ja Hämäkkimiehen elämästä tulee, jos mahdollista, vieläkin hankalampaa kun hän tapaa uuden vihollisen, briljantin Otto Octaviuksen (Alfred Molina), joka syntyy uudelleen hulluna ja monikätisenä Dock Ockina.Spider-man - Hämähäkkimies perustuu maailmankuulusta supersankarista kertovaan sarjakuvaan, joka ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1963. Se on säilyttänyt asemansa yhtenä suosituimpana sarjakuvana ilmestymisestään lähtien. Tarinan keskipisteessä on Peter Parker, joka mutantti-hämähäkin pureman seurauksena yllättäen huomaa omaavansa yli-inhimillisiä voimia sekä hämähäkkimäisen kyvyn kiivetä mitä tahansa pintaa pitkin. Hän päättää omistaa kykynsä taistelulle rikollisuutta vastaan.


Spider-man –Hämähäkkimies 2 elokuvan Suomen ensi-ilta on kesällä 2004. 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu