Uutiset

Nordisk Filmille uusi yhteistyökumppani

 

(5.11.2008)

Nordisk Film levittää Pohjoismaissa Relativity Median elokuvat seuraavat viisi vuotta. Nordisk Film pääsi sopimukseen Relativity Median kanssa American Film Marketissa (AFM). Yhteistyökumppanuus varmistaa Nordiskin levitykseen kaupallisesti merkittäviä korkeatasoisia Hollywood-elokuvia ja vahvistaa Nordiskin asemaa pohjoismaiden johtavana independent elokuvalevittäjänä.

Amerikkalainen suuryhtiö Relativity Media, LCC, suunnittelee julkaisevansa Pohjois-Amerikassa vuosittain 6-10 elokuvaa, jotka Nordisk Film jakelee Tanskaan, Ruotsiin, Norjaan ja Suomeen seuraavat viisi vuotta. Ryan Kavanaugh:n johtama Relativity Media, LLC (RML) on media ja viihdealan yritys, joka on keskittynyt laadukkaan studiotasoisen viihdesisällön tuotantoon, rahoitukseen ja jakeluun; lisäksi RML tekee strategisia yhteistyösopimuksia ja investointeja muihin media- ja viihdealan yrityksiin.

Peter Philipsen, Nordisk Filmin elokuvalevityksen General Manager on iloinen tehdystä sopimuksesta: ”Olemme ylpeitä saadessamme kertoa tästä kumppanuudesta. Viime vuosina RML on todistanut kykynsä löytää hyviä hankkeita, kerätä niille rahoitus ja varmistaa parhaat lahjakkuudet sekä kameran eteen että taakse. Uskon tämän yhteistyön vahvistavan asemaamme.”

“Relativityn tavoite on työskennellä kansainvälisten levitysyhtiöiden kanssa, joilla on vankka levityskokemus isoista elokuvista ja nimekkäistä Hollywood-tähdistä. Olemme ylpeitä, että Nordisk Filmin levityksessä elokuvamme ovat erittäin hyvissä käsissä pohjoismaissa,” kommentoi Andrew Marcus, Chief Operating Officer, Relativity Mediasta.

Relativityn “single picture business” hankkii ja rahoittaa kahdeksan elokuvaa vuodessa. Viimeisimmät elokuvat tästä projektista olivat: 3:10 to Yuma, Pankkikeikka (Bank Job) ja Forbidden Kingdom. Tulevia elokuvia on mm: Jim Sheridanin Brothers, pääosissa Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire ja Natalie Portman; Lasse Hallstromin Dear John, pääosissa Channing Tatum ja Amanda Seyfried; trilleri Brilliant, pääosassa Scarlett Johansson; koko perheen toimintaelokuva The Spy Next Door, pääosassa Jackie Chan; A Perfect Getaway, pääosissa Timothy Olyphant ja Milla Jovovich sekä Tarsem Singhin toimintaelokuva War of Gods.

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu