Uutiset

Risto Räppääjä –kirjoituskilpailu

 

(22.9.2008)

Kustannusosakeyhtiö Tammi järjestää valtakunnallisen kirjoituskilpailun perusopetuksen alaluokkien (1-6) oppilaille.

Risto Räppääjä on Sinikka ja Tiina Nopolan yhdessä kirjoittama lastenkirjasarja, jota on julkaistu jo yli kymmenen vuoden ajan. Nyt on sinun vuorosi pukea Riston seikkailut tarinaksi. Aihevaihtoehtoja neljä:

1) Risto Räppääjä saa kotieläimen
2) Risto ja Nelli kiipelissä
3) Risto Räppääjä ja suuri munaus
4) vapaavalintainen aihe

Kilpailuohjeet:
Kirjoituskilpailu on tarkoitettu kaikille perusopetuksen alaluokkien (1-6) oppilaille.
Osallistua voi yksin, pareittain tai luokkana.

Teksti kirjoitetaan koneella tai siististi käsin A4-kokoiselle paperille. Kilpailutyön enimmäispituus on kymmenen liuskaa. Mukaan on liitettävä kirjoittajan/kirjoittajien nimi/nimet, ikä ja luokka sekä koulun yhteystiedot.

Kilpailutyöt lähetetään osoitteeseen Kustannusosakeyhtiö TAMMI, Korkeavuorenkatu 37, 00130 Helsinki. Kuoreen tunnus ”Risto Räppääjän kirjoituskilpailu”.

Palkinnot:
Voittajakoulun kirjasto saa kaikki julkaistut Risto Räppääjä-kirjat, -äänikirjat, Risto Räppääjä-DVD:n ja kilpailun kunniakirjan. Voittajatekstin kirjoittaja saa valita itselleen 200 euron arvosta Tammen kirjoja.

Sijat 2. - .5. palkitaan Risto Räppääjä -paketilla, joka sisältää Risto Räppääjä. Erittäin salainen –Top Secret -kirjan, Risto Räppääjän elokuvakirjan ja elokuvan DVD:n.

Voittajille ilmoitetaan voitosta koululle ja voittajat julkistetaan 15.11.2008 osoitteessa www.tammi.fi ja www.ristorappaaja.fi. Myös voittajakirjoitukset julkaistaan Risto Räppääjän nettisivustolla.

Tuomaristo:
Tammen oppikirjatoimittajista koostuva esiraati valitsee kymmenen tarinaa, joista Sinikka ja Tiina Nopola valitsevat voittajat. 

Lue lisää
Tammi »
Risto Räppääjä »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu