Uutiset

RISTO RÄPPÄÄJÄ NYT DVD:NÄ JA ELOKUVAKIRJANA

 

(19.9.2008)

Mari Rantasilan ohjaama musiikkikomedia Risto Räppääjä on vuoden katsotuin kotimainen elokuva tähän mennessä. Elokuva sai elokuvateattereissa yli 207 000 katsojaa ja se saapuu tänään 19.9. kauppoihin myynti DVD:nä. Samaan aikaan Tammi julkaisee Risto Räppääjä elokuvakirjan.

RISTO RÄPPÄÄJÄ DVD

Risto Räppääjä -elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan alkuperäiskäsikirjoitukseen. Elokuvan pääosissa ovat 11-vuotiaat Niilo Sipilä ja Mimmi Lounela. Muissa rooleissa esiintyvät Annu Valonen, Ulla Tapaninen ja Martti Suosalo.

Extroina DVD:llä nähdään elokuvan traileri, TV-mainoksia, Niilon (Risto Räppääjä) ja Mimmin (Nelli Nuudelipää) haastattelu, musiikkivideoita ja lopputekstisketsejä.

Tekniset tiedot:
Kuvaformaatti: 16:9 Anamorfinen Widescreen 1.85:1
Ääniraita: Muu - Suomi - Dolby Digital 5.1
Tekstitys: Englanti , Ruotsi, Suomi
Levyjen lukumäärä: 1RISTO RÄPPÄÄJÄN ELOKUVAKIRJA
Sinikka Nopola ja Tiina Nopola

Kurkista Risto Räppääjä -elokuvan kulissien taakse. Alpo-kissa kertoo, mitä Risto Räppääjä -elokuvassa todella tapahtui. Mitä Risto ja Nelli ”Nuudelipää” ajattelivat, kun Risto meni Nellille kylään juomaan pirtelöä? Tai mitä Nelli ajatteli, kun Risto esitteli hänelle lempikivensä. Tai mitä herra Lindberg mietti, kun ei uskaltanut pyytää Rauha Räppääjää kahville. Ja mitä pakastaja-Elvi tuumi herra Lindbergistä? Entä mitä Elvin mielessä kävi, kun Riston kyvyt rumpalina lopulta paljastuivat? Ja harmittiko Alpo-kissaa, kun se ei päässyt kuin muutamaan elokuvan kohtaukseen?

Risto Räppääjän elokuvakirjassa on runsas valokuvakuvitus suoraan kuvauspaikalta. Kirja kertoo elokuvan tarinan hiukan eri kulmasta kuin katsojat elokuvateatterissa näkivät. Sinikka ja Tiina Nopola antavat Alpo-kissan kuljettaa kynää.

 

Lue lisää
Risto Räppääjä »
Tammi »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu