Uutiset

Suomen elokuvakontakti tiedottaa

 

(8.9.2008)

LYHYTELOKUVIA KANSALLE - Suomi-Norja -maaottelu jatkuu Turussa ja Vaasassa!

Lyhytelokuvia kansalle! -tapahtuma matkaa Helsingin ja Hangon jälkeen Turkuun Aura Street Festivaalille 13.-14. syyskuuta. Seuraavaksi ottelu järjestetään Vaasassa lokakuussa.

Jännittävä ja kiihkeä mittelö on herättänyt kiinnostusta Norjassa asti, jonne myös Norja-Suomi- yhdistys kaavailee kilpailun järjestämistä.

***************

KINOKOMPO vol.1 tulossa lokakuun ensimmäisellä viikolla.
Lyhytelokuvakooste /112 min. /DVD

Kymmenen kotimaisen lyhytfilmin huimassa koosteessa on mukana animaatioita, kokeellisia lyhytelokuvia ja fiktioita vuosilta 2006 - 2008. Humoristiset ja myös tummaa draamaa tihkuvat elokuvat tuovat ironisuudessaan ja hurjuudessaan ulos suomalaisten tunnekuohuja ja rankempaakin elämänmenoa. Kooste toteutetaan yhteistyössä Tampereen elokuvajuhlien kanssa.

Joukossa on mm. CHRZUn ohjaama Kaukosaaren kirous, joka voitti Espoo Cinén Méliès DŽargent -lyhytelokuvakilpailun elokuussa 08. Sami Korjuksen ohjaama Elonkorjuu on lakoninen tragikomedia kesäpäivästä kainuulaisella maatilalla. Teemu Nikin lyhytelokuva Kaveri on voittanut tuomariston erikoispalkinnon fiktiivisten lyhytelokuvien kategoriassa Seattlen kansainvälisellä elokuvafestivaalilla Yhdysvalloissa.

***************

KETTUPÄIVÄT

Kettupäivät -festivaali järjestetään 25. kerran tapahtumapaikkanaan kulttuurikompleksi Andorran Kino-sali ja Dubrovnik Lobby & Lounge (Eerikinkatu 11, Helsinki). Juhlavuoden kunniaksi nelipäiväinen festari tarjoaa lyhytelokuvan ystäville muhkean kokoelman tuoreita fiktioita, dokumentteja, kokeellisia elokuvia, musiikkivideoita ja animaatioita 5.-8.11.2008. Tarkat tiedot kilpailusarjoista ja uusista säännöistä: www.kettupaivat.fi

TERVETULOA SANKOIN JOUKOIN JUHLIMAAN KANSSAMME 25 VUOTTA TÄYTTÄVÄÄ FESTARIAMME!

 

Lue lisää
Kettupäivät »
Elokuvakontakti »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu