Uutiset

PETRA THEMAN FAVEXIN TOIMINNANJOHTAJAKSI

 

(7.6.2008)

VTM Petra Theman on nimitetty Favexin ensimmäiseksi vakinaiseksi toiminnanjohtajaksi 1.8.2008 alkaen. Tällä hetkellä ulkoasiainsihteeri Theman toimii ulkoministeriön palveluksessa Suomen Buenos Airesin suurlähetystössä lähetystön n.s. kakkosvirkamiehenä, hoitaen sekä kauppapoliittisia, poliittisia että kulttuurivientiasioita. Ennen diplomaattiuraansa Petra Theman on toiminut mm. Tellabs Oy:n viestintäpäällikkönä.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Favex:n ensimmäiseksi vakinaiseksi vetäjäksi sosiaalisen ja dynaamisen kansainvälisen osaajan, jolle myös suomalaiset sisällöt merkitsevät paljon", kommentoi valintaa Favex:n puheenjohtaja Kari Voutila.

"Innovaatio ja luovuus ovat suomalaista ydinosaamista ja otan antaumuksella vastaan haasteen osallistua juuri tämän merkitykseltään jatkuvasti kasvavan alan saattamiseen yhdeksi vientiteollisuutemme menestyjistä", sanoo Petra Theman.

Favex ry on Suomen audiovisuaalisten tuottajien Satu ry:n, Suomen elokuvatuottajien keskusliiton ja Suomen elokuvatoimistojen liiton perustama audiovisuaalisen alan vienninedistämisjärjestö, jonka tavoitteena on nostaa lähivuosien aikana suomalaiset elokuvat, tv-draamat, formaatit, mainoselokuvat ja yritysviestintä menestyviksi vientituotteiksi.

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu