Uutiset

Lordin uusi single BEAST LOOSE IN PARADISE julkaistaan jouluaattona

 

(21.12.2007)

Single on Dark Floors –kauhuelokuvan tunnuskappale.

Lordin uusi single Beast Loose In Paradise on helmikuussa ensi-iltansa saavan kauhuelokuvan Dark Floors –tunnuskappale. Elokuvaan kohdistuvan suuren kiinnostuksen vuoksi single julkaistaan fanien toivomuksesta digitaalisesti vielä tämän vuoden puolella. Singlen fyysinen versio julkaistaan 9. tammikuuta 2008. Single on saatavana luonnollisesti myös soittoäänenä sekä ringback –soittoäänenä.

Lordi-yhtyeen hirviöhahmoilla höystetyn elokuvan on ohjannut musiikkivideoillaan maineensa luonut Pete Riski. Lordin osuus elokuvassa ei rajoitu pelkkiin kohtauksiin, vaan yhtyeen johtohahmo Mr. Lordi on yhdessä ohjaajan kanssa ideoinut elokuvan sisällön sekä osallistunut tiiviisti sen suunnitteluun ja käsikirjoittamiseen. Dark Floors on perinnetietoinen, aito kauhuelokuva, jonka tapahtumat sijoittuvat sairaalaan. Valtaosa englanninkielisen elokuvan näyttelijöistä on Britanniasta.

Lordi-orkesteri on lähdössä valloittamaan eteläistä pallonpuoliskoa Uuteen Seelantiin ensi pääsiäisenä, jolloin he esiintyvät samalla ROCK2WGTN -festivaalilla KISSin ja Ozzy Osbournen kanssa. Mr. Lordi kertookin itse suunnittelemansa Beast Loose In Paradise –singlen kannen olevan tribuutti KISSille, joka on hänen musiikillisen ja visuaalisen innoituksen lähde. Hän kertoo säveltäneensä kappaleen pääosin Ozzfest-kiertueella. Sanat puolestaan syntyivät tuttuun tapaan kotisohvalla.

Vuoden 2007 aikana Lordi on keikkaillut mm. Ozzy ja Sharon Osbournen vetämällä Ozzfest-kiertueella Pohjois-Amerikassa. Tämän jälkeen yhtye oli Type O Negative -bändin lämmittelijänä niinikään Pohjois-Amerikan kiertueella, mistä he palasivat Suomeen marraskuun alussa.

 

Lue lisää
Dark Floors »
Sony BMG »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu