Uutiset

Nordisk Filmin hankintoja Cannesista

 

(28.5.2007)

Cannesin elokuvajuhlat ovat päättyneet ja Nordisk Film palaa kotiin kassissaan monta mielenkiintoista elokuvaa. Yksi näistä on draama CROSSING OVER, jonka pääosissa tullaan näkemään Harrison Ford, Ray Liotta, Sean Penn ja Ashley Judd. Elokuva kertoo maahanmuuttajista, jotka tekevät mitä tahansa päästäkseen rajan yli Yhdysvaltoihin.
Toinen erittäin kiinnostava hankinta on James Elroyn romaaniin perustuva elokuva WHITE JAZZ. Elokuva on jatkoa Oscar-voittaja L.A. Confidentalille ja pääosassa esiintyy George Clooney.


Tähtinäyttelijät kiistanalaisessa draamassa
Crossing Over –elokuvan monella tasolla ja usean päähenkilön kautta kulkeva tarina, kuten elokuvissa Traffic ja Crash, kertoo maahanmuuttajista jotka haluavat pasta Yhdysvaltoihin hinnalla millä hyvänsä. Harrison Ford esittää poliisi Max Brogania, joka yrittää saada laittomat rajan ylittäjät kiinni. Muissa pääosissa nähdään mm. Ray Liotta, Sean Penn ja Ashley Judd. Elokuvan ohjaa Wayne Kramer (The Cooler), tuottaa Weinstein Company.

George Clooney L.A. Confidentialin jatko-osassa
White Jazz perustuu James Elroyn menestysromaaniin vuodelta 1992. Kuten romaani, elokuva on itsenäinen jatko-osa Oscar-voittaja elokuvalle L.A. Confidential. Elokuva sijoittuu Los Angelesin korruptoituneeseen alamaailmaan ja sen ohjaa Joe Carnahan.

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu