Uutiset

TERMINAATTORI 3

 

(13.9.2002)Kauan odotetun Terminator 3: Rise of the machines -elokuvan kuvaukset ovat päättyneet ja elokuvan leikkaus alkanut.

Tarina sai alkunsa vuonna 1984 julkaistusta elokuvasta Terminaattori, jossa Arnold Schwarzenegger esitti terminaattoria. Nyt Arnold palaa kankaalle kolmannen kerran.

Terminator 3: Rise of the machines elokuvan ohjaa Jonathan Mostow. Toimintajännärin pääosissa nähdään Arnold Schwarzenegger, Kristanna Loken ja Nick Stahl. Elokuva animaatio- ja maskeerausryhmää vetää alkuperäisen Terminaattorin suunnittelija Stan Winston ja erikoisefektit tuottaa ILM.


Lyhyt synopsis:

Vuosikymmen on kulunut siitä, kun John Connor (Nick Stahl) auttoi Tuomion Päivän estämisessä, ja pelasti ihmiskunnan massatuholta. Nyt 25 -vuotiaana hän elää ilman kotia, luottokorteja, matkapuhelinta ja työtä. Hänen olemassaolostaan ei ole mitään rekisteriä. Eikä häntä voi myöskään jäljittää Skynet – erittäin kehittynyt koneiden verkosto, joka kerran yritti tappaa hänet ja julistaa sodan ihmisyyttä vastaan. Kunnes...

... tulevaisuuden pimennosta astuu esiin T-X (Kristianna Loken), Skynetin kaikkein kehittynein tappaja-cyborg. T-X on yhtä armoton kuin sen ihmishahmoinen valepuku on kaunis, ja se on lähetetty menneisyyteen viemään päätökseen työ, jonka sen edeltäjä T-1000 jätti kesken.

Connorin ainoa toivo on Terminator (Arnold Schwarzennegger).

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu