Uutiset

Talven ohittamaton perhelomakohde on hiihdon MM-kisat ja Röllin Talvimaa Lahdessa

 

(17.2.2017)

Suomen rakastetuimmaksi äänestetty satuhahmo Rölli on mukana talven suurimmassa yleisötapahtumassa, pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisoissa Lahdessa. Salpausselän kisa-alueella oleva Röllin Talvimaa tarjoaa liikunnallisia ja viihdyttäviä elämyksiä lapsiperheille kaikkina kisapäivinä. Sisäänpääsy kuuluu MM-kisalipun hintaan, joka on ilmainen alle 7-vuotialle lapsille.

Röllin Talvimaa luo puineen, hahmoineen, majoineen ja ruokapisteineen kisa-alueen ytimessä sijaitsevalle Karpalon kentän alueelle elokuvista tutun taianomaisen ja lämpimän tunnelman. Alueen on suunnitellut muun muassa Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus -elokuvan lavastaja Päivi Kettunen.

Röllin Talvimaassa kisoihin saapuvat perheet voivat viettää unohtumattoman talvipäivän yhdistämällä reippaan ulkoilun ja MM-kisojen seuraamisen. Hiihtämisestä, laskemisesta, mäkihypystä ja muusta talvisesta liikunnasta pitävät Talvimaassa huolen Suomen Hiihtoliiton kansainvälisesti palkittu Lumilajit liikuttavat -hanke sekä Liikuntakeskus Pajulahden liikunnanohjauksen opiskelijoiden vetämät toimintapisteet.

”Hiihdon MM-kisat järjestetään Etelä- ja Keski-Suomen talvilomien aikaan viikoilla 8. ja 9. Olemme iloisia, että voimme tarjota lapsiperheille Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi aivan uuden tavan nauttia urheilukisoista ja upeasta yhteisestä hiihtolomapäivästä”, kertoo Lahti2017:n markkinointijohtaja Esa-Pekka Nykänen.

”Liikunta on hauskaa ja siksi Röllikin kannustaa kaikkia lapsia seikkailemaan luonnossa ja etsimään monenlaisia luonnon aarteita niin kävellen kuin suksilla”, sanoo Rölli-elokuvien tuottaja Marko Röhr.

Röllin Talvimaata inspiroinut uusi Rölli-elokuva Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus on nyt kaupoissa DVD:nä ja Blu-Ray:nä sekä ostettavissa ja vuokrattavissa myös digitaalisesti 15.2. alkaen

 

Lue lisää
Hiihdon MM-kisat Lahti 2017 »
Röllin Talvimaa Lahden MM-kisoissa -spotti »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu