Uutiset

Jussi Vatanen ja Juha Muje Bamse ja noita-akan tytär -elokuvan ääniksi

 

(15.2.2017)

Huhtikuussa ensi-iltansa saavan Bamse ja noita-akan tytär -animaation ääninäyttelijät on valittu. Elokuvan nimikkohahmon Bamse-nallen roolissa kuullaan pitkän linjan näyttelijä Jussi Vatanen, joka oli Bamsen äänenä jo elokuvassa Bamse ja rosvokaupunki. Myös Juha Muje ja Markus Bäckman olivat mukana edellisessä elokuvassa ja palaavat nyt kilpikonna Kilpisen ja kertojan äänirooleihin. Muita elokuvan ääninäyttelijöitä ovat Saana Norra, Petri Hanttu, Antti Timonen, Ia Koivisto, Sari Ann Stolt, Aku Laitinen, Sasu Moilanen, Peter Kanerva, Sampo Kovalainen sekä Tero Koponen.

Maailman vahvin Nalle Bamse on ruotsalaisen Rune Andréassonin luoma sarjakuvahahmo ja -lehti. Lehteä julkaisee Egmont Kustannus.

BAMSE JA NOITA-AKAN TYTÄR elokuvateattereissa 14.4.2017.

SYNOPSIS
Kaikkien suosikkikarhu on täällä taas!

Kroisos Myyrä löytää kultaa majavien padosta. Hävittääkseen padon ja päästäkseen käsiksi kultaan hän huijaa noita-akan tyttären Lovan taikomaan Bamsen pois paikalta. Bamsen ollessa poissa lasten täytyy yhdistää voimansa pysäyttääkseen Kroisoksen – mutta jotta tämä toteutuisi kaikkien on tultava toimeen.

 

Lue lisää
Traileri »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu