Uutiset

Armoton maa -elokuvan trailer julkaistu

 

(14.11.2016)

Ville Virtasen tähdittämän Armottoman maan trailerin voi nähdä täällä: https://youtu.be/KXPTXu78_7k

Armoton maa on Jussi Hiltusen ohjaama nykypäivän Lappiin sijoittuva draama, jonka vahvassa pääosassa loistaa Ville Virtanen. Muissa osissa nähdään Antti Holma, Mikko Neuvonen ja Outi Mäenpää sekä lisäksi Malin Buska, Andreas af Enehielm, Jørgen Langhelle, Pernilla August.

SYNOPSIS
Pieni kylä Länsi-Lapissa lähellä Ruotsin rajaa. Eläkkeelle jäävä poliisi Lasse (Ville Virtanen) kuulee, että taposta tuomittu Jaakko (Antti Holma) on vapautunut vankilasta ja ajautumassa törmäyskurssille Lassen pojan Erkin (Mikko Neuvonen) kanssa. Yrittäessään estää kahta nuorta miestä vahingoittamasta toisiaan, vanhojen tekojen sovittaminen ja perheen salaisuuden säilyttäminen ajavat Lassen kahden tulen väliin. Pelastaakseen poikansa hänen on kohdattava menneisyytensä virheet. Lopullinen välien selvittely käydään Lapin armottomassa erämaassa.

Armoton maa on lyhytelokuvillaan mainetta niittäneen rovaniemeläisen Jussi Hiltusen ohjaama esikoispitkä elokuva. Hiltunen on myös käsikirjoittanut elokuvan. Tuottajina toimivat Kai Nordberg ja Kaarle Aho, Making Movies Oy:stä. Elokuvan on kuvannut kaksinkertainen Jussi-voittaja Tuomo Hutri., F.S.C

Armoton Maa saa ensi-iltansa kautta Suomen 20.1. 2017

 

Lue lisää
Elokuvan trailer »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu