Uutiset

Napapiirin sankarit 3 aloittaa kuvaukset – elokuvassa nähdään liuta uusia tähtiä

 

(19.7.2016)

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan kuvaukset käynnistyvät torstaina 21.7.2016. Elokuvan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) lähtee etsimään itseään vaellusretkelle. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun mukaan tunkee Räihänen (Timo Lavikainen) sekä Kämäräinen (Santtu Karvonen). Samaan aikaan Jannen puoliso Inari (Pamela Tola) saa mahdollisuuden palata työelämään, jos pystyy todistamaan olevansa johtaja-ainesta. Inari osallistuu suopotkupallokisoihin, jonne änkeää mukaan Inarin kauhuksi myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen).

Elokuvassa seikkailee tuttujen napapiirin sankareiden lisäksi liuta uusia tähtiä. Uudet näyttelijät paljastetaan suorassa Facebook-lähetyksessä Keskiviikkona. Suora Facebook-lähetys 20.7.2016 klo 19.30 osoitteessa: https://www.facebook.com/napisleffa/

Elokuvan ohjaa Tiina Lymi ja käsikirjoittaa Pekko Pesonen. Napapiirin sankarit 3 -elokuvan tuottavat Olli Haikka ja Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä. Elokuvan levittää ja markkinoi Nordisk Film ja sen televisio-oikeudet on hankkinut Nelonen Media.

Napapiirin sankarit 3
Teppo Airaksisen ohjaama Napapiirin sankarit 2 sai ensi-iltansa syksyllä 2015. Elokuva on kerännyt tähän mennessä jo lähes 400 000 katsojaa. Dome Karukosken ohjaama ensimmäinen Napapiirin sankarit oli vuoden 2010 katsotuin elokuva yli 385 000 katsojalla. Lisäksi elokuva palkittiin vuoden 2011 Jussi-gaalassa paitsi yleisö-Jussilla, myös parhaana elokuvana, parhaasta ohjauksesta sekä parhaasta käsikirjoituksesta.

Yellow Film & TV on palkittu suomalainen tv-ohjelmia ja elokuvia tuottava yritys. Se on Pohjoismaiden suurin itsenäinen tuotantoyhtiö ja erikoistunut käsikirjoitettuun tv-tuotantoon, viihde- ja draamaelokuviin sekä urheiluohjelmiin. Tuotantoyhtiön aikaisempia elokuvatuotantoja ovat mm. menestyksekkäät Napapiirin sankarit sekä Selänne.

 

Lue lisää
Napapiirin sankarit Facebookissa »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu