Uutiset

Napapiirin sankarit 3 -elokuvalla massiiviset kuvaukset Kainuussa - mukaan halutaan sadoittain suopotkupalloilijoita

 

(8.7.2016)

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan kuvaukset käynnistyvät heinäkuun loppupuolella Kainuussa. Elokuvan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) on ajautunut ikäkriisiin ja lähtee etsimään itseään tunturivaellukselle. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun mukaan änkeää muitakin sankareita. Samaan aikaan kotiäitiyteen tympääntynyt Inari (Pamela Tola) tunkee mukaan Kolarin kiinteistöhuollon työkykymatkalle suopotkupallokisoihin.

Elokuvassa nähtävät suopotkupallokisat kuvataan Vuokatissa ja kohtausten esivalmistelut ovat jo käynnissä. Vuokatissa 21.7.–4.8.2016 kuvattavien suopotkupallokisojen kohtauksiin etsitään tällä hetkellä satoja avustajia ja lukuisia erikokoisia ryhmiä.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan 2. apulaisohjaaja Saara Kankaanpään mukaan tarvetta on 5-10 henkilön suuruisille joukkueille, jotka voivat muodostua esimerkiksi kaveriporukasta tai harrastusseurasta. Kankaanpään mukaan aiempi pelikokemus ei ole edellytys elokuvaan mukaan pääsemiselle:

“Varsinkin nuorista miehistä koostuvat ryhmät mahtuvat vielä hyvin mukaan. Pelitaitoa ei tarvitse olla – riittää, että jalkapalloa on tullut seurattua vaikka vain vartti kotisohvalta. Mutta kisoihin etsitään myös tuomareita, eli jos säännöt ovat hanskassa, niin paikka jopa Napis-tuomarina voi olla mahdollinen!” Kankaanpää kertoo.

Elokuvan ohjaa Tiina Lymi ja käsikirjoittaa Pekko Pesonen. Napapiirin sankarit 3 -elokuvan tuottavat Olli Haikka ja Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä. Elokuvan levittää ja markkinoi Nordisk Film ja sen televisio-oikeudet on hankkinut Nelonen Media.

Ryhmien ilmoittautumiset osoitteeseen: napis3@yellowfilm.fi. Ryhmille maksetaan pieni korvaus avustamisesta elokuvassa.

Napapiirin sankarit 3
Teppo Airaksisen ohjaama Napapiirin sankarit 2 sai ensi-iltansa syksyllä 2015. Elokuva on kerännyt tähän mennessä jo yli 395 000 katsojaa. Dome Karukosken ohjaama ensimmäinen Napapiirin sankarit oli vuoden 2010 katsotuin elokuva yli 385 000 katsojalla. Lisäksi elokuva palkittiin vuoden 2011 Jussi-gaalassa paitsi yleisö-Jussilla, myös parhaana elokuvana, parhaasta ohjauksesta sekä parhaasta käsikirjoituksesta.

Yellow Film & TV on palkittu suomalainen tv-ohjelmia ja elokuvia tuottava yritys. Se on Pohjoismaiden suurin itsenäinen tuotantoyhtiö ja erikoistunut käsikirjoitettuun tv-tuotantoon, viihde- ja draamaelokuviin sekä urheiluohjelmiin. Tuotantoyhtiön aikaisempia elokuvatuotantoja ovat mm. menestyksekkäät Napapiirin sankarit sekä Selänne.

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu